Thursday, September 2, 2010

babysitter.

c0mel kan? from left, rizq, thara and wafriy.

jadi tukang jaga budak kecil seronok rupanya ek?
boleh melatih diri untuk jadi ibu mithali la in future.

nak build sand castle konon.

cesh~
ngeng kau nad!
penat la.
itu semua rekaan sahaja.
tak layak lagi lah.
terhegeh-hegeh nak jaga budak kecil ada hati nak jadi ibu mithali.
poodaaahhh~
belajar pun tak habis lagi,
jaga 3 orang anak buah yang mak aiiii~
comel tapi nakal.
tapi berbaloi lah.
lepas ni, saya tak jumpa mereka for 3 years kot.
biar dorang rindu saya habis-habisan nanti.
;)

main bersama-sama.
oh ye.
kalau nak menjaga mereka yang comel ini, sila bersedia fizikal dan mental ye?
^.^

mak busu je pandang camera. cesh~
zaman muda belia.





5 comments:

mra_mj said...

3thn rindu ea?

silap2 mcm ni nad ble kau balek..

3thn akan dtg
rizq: " ayah2, sape tu?"
thara & wafriy: " sapee? mak busu?ade ke? "


:P aku da kene k dgn anak sdare aku yg kcik. even ak duk asrama je pnnn.. hampeh sungguh dak tu.. haha..

gurauan di bulan ramadhan! hehe

nadiahs said...

cesh miera!
ko jgn..
menanges air mata darah aku kalau dorg tak igt aku..
:p
:p
ni yg kene webcam tiap2 ari ni..
;)
lalalaaa~

mra_mj said...

ni da besar ingt kot. ank sdare ak jarang nmpk ak mase dy kecik2.tu yg xingt. skang da kenal la.~ hoho. jenuh gak ak mase 1st yr kt um ni ble balek, dok xknal je.. haha

mra_mj said...

anyway, rizq makin ensem .. hahax

nadiahs said...

yeke?
alamak.
abes laa my new niece nnt tak kenal aku.. jenuh nak intro nnt.. :p
rizq mmg hensem. putih melepak mak aiii~ kalah pompuan.. hahha