Thursday, September 2, 2010

geng pantry topaz.

dulu, saya bersekolah di sekolah seri puteri, cyberjaya.
waaaaa~
nama best kan?
sekolah top.
pelajar macam saya saja yang tak top.
nevertheless.
this school had taught me about life.
about friendship.
backstabbing.
semualah!
complete.
and and this school taught me that im not the best.
hahahha!

throughout the 2 years there, i met new friends.
my family.
my batch.
ohana 0206.
love them very much.

and of course, saya ada kawan-kawan yang saya sayang-nak-mati kat mereka.
ramaikan?
i listed them here.

waktu near to SPM, kami sat together dalam pantry topaz.
study, gelak-gelak, bercerita.
semua yang best-best la.

then, sampailah masa untuk kami berpisah.
ye la, SPM habis, sekolah habis, balik kampung tanam anggur lah!
tapi, tak lost contact wooo~

time flies and it's been 4 years now.
last week ada get together dengan kesayangan saya ni.
unfortunately, atas sebab-sebab tertentu, i can't make it, sedangkan i were the one yang terlebih excited nak pergi.
frust + sedih.
tapi redha lah.
maybe it's not meant for me to meet them.
sangat jealous dengan gambar-gambar ni.

sila click here and here.

harap-harap akan ada masa i'll get to meet them one day!
:')
hopefully.
insyaAllah.

sayang korang sangat-sangat.
all of you are my sunshine lah!
:)

4 comments:

mra_mj said...

muahx!!
saje wat aku rindu!

weh, video nyanyi lagu larut xmo ckap?
haha

nadiahs said...

hahah!
lupe!
rakam ngn hphone ko.
alaa.
comel nye kite nyanyi!!
waaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa~
lagi rindu la cm ni..

aeezoBators~ said...

hahha..waa aku pn sedih gak tk dpt gather ngn korg..everytme kowrg kumpul mest aku tk lh kot..eee menci2..klen kali infom awl2 k...

nadiahs said...

waa jijah!
len kali kalo wat, aku tk de..
benci arr.
hahahhaa
:p