Saturday, September 25, 2010

plymouth yang tersayang. :)

amaran: tiada sekeping gambar akan diupload. 
saya amat malas hendak snap gambar.
Nad ngeng.


hey ya~
dah selamat menetap di bumi plymouth for a week!
alhamdulillah!!
:)
semuanya okay.
senior pun baik-baik belaka.


banyak tempat dah sampai.
okay itu exaggerate sahaja.
plymouth ni tak ada la besar mana!
comel saja macam kb.
yeah
betul itu, macam kota bharu.
marjon pula macam pengkalan chepa.
for me la kan.
for other people tatau plak kan~
hahah~


INDUCTION WEEK~
sangat seronok, saya tak buat apa-apa pun.
haha. seriously, talk nya ringkas padat tepat.
sekejap pun ya juga! 
sangat seronok kan?


ASDA~ aka pantai timur hypermarket.
tempat membeli-belah barang keperluan dapur.
auuwww, saya memasak okay? hahaha
sangat sangat murah, tapi sila jangan convert setiap pence kepada ringgit malaysia la. ;)


PLYMOUTH CITY CENTRE~
sangat best.
tempat shopping yang ada semua benda.
almost everything you want is there.
;)
life is easy here actually.


apa lagi?
car boot sale?
oh my, memang saya minat habis la.
barang murah mak ai~
seronok habis duit saya!


sila jangan keluar shopping untuk sebulan Nadiah!
duit tak turun macam air hujan ye?
waaaaaaaaaaaaaaa~
:'(

4 comments:

niknur syamimi said...

salam.yela kan..org tu kemain lagi.xmenang tgn shopping!huuhu

nadiahs said...

salam~
aish~
ne ade tk menang tgn, tu shopping tu setahun kot! pasni tamau shopping lg dh~ hahahah

k Ummu said...

sakannye die! huhu

nadiahs said...

kak ummu: haha.. first week here. sakan sikit la.. :p