Tuesday, September 28, 2010

classes.

bajet mulia pegang note. :p

hey ya~ 
so far baru ada 3 classes here.
1. Narrative and Poetry
2. Academic Support
3. Classroom Management

what shall i comment about these classes?
first and foremost, narrative and poetry is my elective subject, thus it is the only time we get the chance to study with mat sallehs. :p 
good or bad? 
so so kot.
they're nice, sangat peramah but ada certain yang cakap, mak aaaiii slang mana saya tak paham.
sangat fast they talk but the volume slow gila!
so, can you imagine macam mana saya terpaksa 'keluarkan' telinga just to hear what they say?

meanwhile, academic support and classroom management pula are the classes with my fellow MJ2 people.
nice one.
by the way, our class name is Argyle. ;)

honestly, i tend to be bored + sleepy easily.
how to overcome this probs ek?
dari foundation sampai sekarang pun tak sedar-sedar diri ke Nad?
heeeehooo~
:p

oh ye, dah ada assignments ye!
yeahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh NO
oh my!
macam mana ni?
otakku tidak bersedia lagi nak panaskan enjin!!


4 comments:

mRa said...

tu je ke kelas kau??
ngeh3..goodluck2!!hehe..

whahaha..ade esemen!
nak tepuk tangan lah! yeah2

nadiahs said...

ade lg 2 kot.
tp tak masuk lg. :p
muahahhaa~
thanx dear. ;)

hahhaha..
ko kejaM~
i know most of the students dh submit assignment kan?
ape kate meh tlg aku? *wink*wink*

amir said...

knock3x..bangun2...haha

nadiahs said...

amir! yeah dah smpai dah!!!
;)