Wednesday, October 12, 2011

Of time and Stonehenge.

Assalammualaikum and Hi people!
Hana, Yah and I went to Stonehenge today.
There were lots to tell.
Di kala poket kosong, akal buat perangai.
Nearly pengsan sebab we were too careless, but Alhamdulillah, masih disayangiNya.
Selamat sampai rumah walau banyak halangan.
Basically, we went there to see big rocks in the middle of nowhere.
Some might say it is just a waste of time, but we strongly believe the satisfaction that we've obtained by just gazing at the rocks were priceless. @_@ HaHaHa. Okay, tak la melampau sangat sampai gitu, but seriously, kami memang puas hati!
Besides batu tu, ada je lagi yang best, the scenery itself-breathtaking.
Subhanallah, indah sungguh ciptaan Allah. Awatlaahhh kat Malaysia tak de meadows yang cantik gitu?
*sila bersyukur dengan apa yang ada, okay?*

Uh oh, this trip taught me to be ermm, punctual, jangan lengah-lengah, be alert with time.
Preparation awal sangat penting ye, supaya tak tergesa-gesa.

Nevertheless, I enjoyed this trip very much!
:-)

P/s: pictures ada sikit je sebab gambar ni je ada di phone. :-)  yang lain, kalau rajin akan upload nanti.




6 comments:

the Haz-one said...

kejam! nak gambar lagi!!!!

Narimah said...

nice pics sis !

Hafez said...

How could Stonehenge be a waste of time? This is definitely one of must go place in the UK? is it far from Plymouth/London ? nak tgk batu pun kene byr ke? what u meant by being too careless? alhamdulillah semuanya ok kan? hope to see more of the pics in FB.

nadiahs said...

Abg Wan: saya malas laa~ bagi gambar, Abg Wan uploadkan, boleh? ahha :D

Kak Imah: I know, thanks! ahha ;)

Abg Hafez: sebab tengok batu jaa? haha tak jauh la, 2 hours jaa. ;) kena bayar maa, tourist attraction tu! semua okay! tertinggal bas la Abg Hafez! haha

niknur syamimi said...

@abg hafez: me went od!!!heee~

Mra Mastura said...

bey, kenapa jauhh meh?