Tuesday, October 26, 2010

balloons for rizq, wafriy, thara and zahra. :')

eyp!
i'm on my break from doing language awareness task.
i could feel my head goes round and round and round.
so i guess, my not-so rajin otak ni needs to blog nak melegakan otak. :p
(alasan tak mahu buat kerja sebenarnya)


ermm.
cakap pasal apa ye?
pasal my skyping session with my two beloved nephews.
oh my, rindu nak mati kat mereka!
rizq and wafriy.
hukhuk.
actually, i didn't expect to skype with them pun.
right after class, tentulah balik rumah and on laptop.
it was my luck rasanya, i saw abg mat online skype.
teruslah call beliau, memang i always skype with him pun.
my first trial tak berjaya, line tak elok kot.
so, surf la laman-laman sosial yang lagha dulu.
then, i tried again.
yeah!
dapat!!! kak aza answered it and terkeluar la muka rizq and wafriy.


aduhhh~
comel makkkk aiiii!!!!!
kenapa anak buah aku comel-comel?
jawab jawab!!
then, kami berborak.
it was so fun talking to them, seeing them running around.
main peekaboo bagai~
ish geram-geram.
and i think my nephews makin bijak pandai and hensem.
:)
terubat juga rindu. 
it's been a while since i berwebcam with both of them.
tiba-tiba rindu rumah pula kan?
sila jangan homesick!!


by the way, saya selalu juga berwebcam dengan si kecil lagi seorang.
thara!!! waaaaaaaaaa~
gigi dah penuh!!
makin aktif, lari sana lari sini.
dah makin nakal.
tapi still calls me 'ayaaa, yaaaaaaaaaaaa'. =.=
lepas tu, kalau webcam dengan dia, mesti dia akan angguk-angguk kepala.
thara dah tinggi!!!!
dah besarrr!!~
:')
rinduuuuuuuuuuuuuuu sangat!!!!


and and there's zahra, adik rizq and wafriy.
aduhai~
kussss semangat!
tembamnya!
comel jugak~


ish malam-malam ni berborak tentang anak buah pula.
tapi sumpah rindu dorang.


these are the pictures from skype.
tapi kecil jer.
:)









chiow~
sambung buat language awareness or tidur?
i choose the latter.
:p

6 comments:

mRa said...

wah wah wah! my nephews jugak! hahax

nadiahs said...

hahah~
yeah future nephews~
tgk la vid yg kak ipa aku tag aku.
ade rizq

azarsyafiq said...

erkk.. ko baru je kot sebulan kat sini tapi cerita macam da bertahun tak jumpa budak2 tu sampai diorg da besar sgt..wahahaha.. apepepon nice entry..

nadiahs said...

ish encik!
rindu laa! tau tk? hahah
dorang ni one of my treasure tau here..
;)

mRa said...

future!!! i like! hahaha.. t ak tgk rizq

nadiahs said...

haha!
definitely dear!!
;)