Wednesday, July 7, 2010

update blog?

eyp~!
rasa macam dah lama gila tak update blog.
kenapa ek?
tadi waktu mandi ada fikir-fikir.
kalau kat maktab.
update blog almost everyday wooo~
tapi di rumah?
haram.
berhabuk blog yang ngeng.

so.
adakah duduk di maktab bosan sangat sampai perlu update blog everyday?
erm.
duduk rumah plak best sangat ke?
memang arr duduk rumah best, tapi bosan juga kan?
do you get what i mean?
spend time dengan family, tak payah belajar.
sume tu fun.
tapi.
still rase bosan.
takkan arr sebab tak belajar kot?
tak mungkin kan?

oh~
erm.
kembali ke persoalan awal.
kenapa malas update blog kalau ada di rumah?

by the way.
saja je menulis supaya blog ni nampak macam update sangat.
:p



2 comments:

niknur syamimi said...

kt mktb update hari2 sbb ade byk gosip!.haha

nadiahs said...

ish~
adekah maksd nye kite suke gossiP?
ahaha