Wednesday, May 11, 2011

kenangan.

assalammualaikum wbt and hi people!
dah berhabuk, dah bersawang dan hampir delete blog ini.

and how come, tiba-tiba saya datang menulis.
kenapa?
kenapa?
sebab saya mengantuk sekarang dan tidak mahu tidur.



okay, i've no topic to talk about.
i've come across something that i should 'campak jauh-jauh buang ke longkang belakang rumah.'
but but gatal tangan, klik klik.
dan tengok.
hati pecah lagi.
aduhai.
betapa fragilenya hati kamu Nadiah.
bukan kamu janji hendak duduk senyap-senyap, baik-baik.
ubah jadi muslimah yang baik.
kenapa buka semula history yang pedih dan bodoh itu?
tengok, sekarang dah moody.
and and rasa nak dengar lagu-lagu zaman dahulu.
dushhhh Nadiah!

lupakan lupakan.
kan ada Allah.
Dia boleh pujuk awak.
hanya Dia saja yang kekal.
:'(


oh, dan sewaktu saya sedih.
di twitter ada ini:


Sebaik-baik wanita adalah yang tidak memandang dan dipandang. 
(Saidatina Aisyah RA)
Retweet from QuranHadis.

saya mahu jadi wanita sedemikian.

4 comments:

niknur syamimi said...

yeah! semangat nadiah! awk ada Allah! p/s: sy suka la lagu blog awk!:)

nadiahs said...

yeah i know
haha tbe2 nak join emo dgn semua org yg tgh emo for many reasons! haha :)
tak siap assignments, homesick! haha
adeh~ thanks syg!
kalau nak Allah pndg saya, saya harus la buat yg baik2 sahaja!
lagu mmg sedap! hehe :) cici yg rekemen! :)

Hyori Mira said...

what had happened? balek nt story okayh ;)

chaiyok2! kuatkan semngat ;)

nadiahs said...

will do mira sayang! :)
heee~
thanks